[Conditii/Model/Tutorial] DNS & forum CsTineretului.Ro

Locked
User avatar
CreaTioN
Fondator
Fondator
Posts: 44
Joined: Wed 07 Nov, 2018 3:55 pm
Location: Tineretului
Occupation: Sofer
Contact:

[Conditii/Model/Tutorial] DNS & forum CsTineretului.Ro

Post by CreaTioN » Wed 07 Nov, 2018 7:58 pm

Image
CERERI DNSBun venit in Comunitatea CsTineretului.Ro!
Pentru a putea afilia un game server in cadrul Comunitatii CsTineretului.Ro, proprietarii serverelor trebuie sa fie de acord si sa indeplineasca urmatorii termeni si conditii:


INAINTE DE INSCRIERE
Trebuie sa aveti la numele server-ului DNS-ul dorit (ex. Nume.CsTineretului.Ro) inainte de a face cererea.
Trebuie sa adaugati server-ul pe GameTracker -> [Tutorial] Adaugare server in GameTracker (click pe text)
Trebuie sa dati CLAIM la server pe GameTracker -> [Tutorial] Revendicare server (Claim Server) in GameTracker (click pe text)
Trebuie sa adaugati server-ul in Clanul CsTineretului din GameTracker -> [Tutorial] Adaugare server in pagina GameTracker CsTineretului (click pe text)
Game serverele ce nu vor fi adaugate in pagina in maxim 48 de ore, vor fi excluse din lista serverelor CsTineretului.Ro!
Paginile serverelor din GameTracker (BLOG si SERVER DETAILS) nu trebuie sa contina reclame catre alte comunitati. Inainte de a face cererea, stergeti sau editati reclamele in cstineretului.ro!
Server-ul trebuie sa fie achizitionat de la o firma de hosting. NU alocam DNS serverelor hostate pe calculatorul personal!


TUTORIAL INSCRIERE
Pentru instructiuni de adaugare pe GameTracker si intrare in clan, urmariti tutorialul: Instructiuni inscriere server in GameTracker (click pe text)

ALTE INFORMATII
Comunitatea CsTineretului.Ro ofera strict DNS si sub-forum in cadrul forumului principal. Suportul tehnic aferent functionarii game serverului NU este oferit de CsTineretului.Ro. Firma de la care proprietarul a achizitionat serviciul de game server va oferi suportul tehnic solicitat. CsTineretului.Ro nu este raspunzatoare de functionarea defectuoasa a game serverelor!
Detinatorul si un asistent al acestuia vor primi OSL (Owner Server CsTineretului.Ro) si User Title cu numele server-ului detinut (ex.: Nume.CsTineretului.Ro). Cei doi reprezentati de server vor avea dreptul de a solicita ulterioare modificari asupra structurii, cat si adaugarea/stergerea anumitor moderatori;
Serverele cu uptime mai mic de 90% sau care sunt offline mai mult de 3 zile risca dezafilierea din comunitate;
Daca renuntati la DNS sau il pierdeti in mai putin de 30 de zile de la inscriere, riscati sa fiti banati 3 saptamani pe forum;
Proprietarii de servere TNI vor primi suport prin TeamViewer. Daca ai server de la TNI si nu te descurci cu cerintele legate de GameTracker, ne poti contacta pe pagina de Facebook folosind chat-ul direct.


MODEL
TITLU: Cerere afiliere Nume.CsTineretului.Ro
OWNER PRINCIPAL: (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server; o singura persoana);
OWNER SECUNDAR: (optional; o singura persoana);
IP SERVER (fara port):
NUME DORIT: (Nume.CsTineretului.Ro);
MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc...);
NR. SLOTURI: (cel putin 22)
FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVER-UL:
LINK GAMETRACKER.COM: (nu gametracker.rs sau altele, OBLIGATORIU GAMETRACKER.COM);
AI DAT CLAIM LA SERVER?:
AI INSCRIS SERVER-UL IN CLANUL LLG PE GAMETRACKER?:
AI VERIFICAT SERVER-UL CU LINK-UL DE JOS?:
MODERATORI SUB-FORUM: (optional; alte persoane care sa aiba acces de moderare pe sub-forum, insa fara grad);
STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi, Staff server, Cereri accese si ce mai vreti voi; MAXIM 10 sectiuni);


IMPORTANT
Nu acceptam servere de TEAMSPEAK, GTA, METIN, MINECRAFT, sau servere de CS 1.6/CS:GO care au MAI PUTIN DE 22 DE SLOT-URI PENTRU PUBLICE SI INTRE MINIM 12 SI MAXIM 14 PENTRU MIXURI/WAR;
NU acceptam servere banate in GameTracker (Click pentru a vedea exact despre ce este vorba);
Daca nu puteti inscrie server-ul pe GameTracker/da Claim/adauga in clan, etc... mentionati in cerere ce problema ati intalnit;
Alegeti-va cu grija structura sub-forumului (fara culori, bold, diacritice, tag-uri, simboluri si alte caractere non-alfanumerice), solicitarile ulterioare de modificare vor fi solutionate doar dupa trecerea a 30 de zile din momentul afilierii;
Nu copiati structura altor servere, riscati ca cererea voastra sa fie respinsa sau sa fiti sanctionati ulterior cu excluderea server-ului din comunitate.Acest regulament poate suferi modificari si este de datoria proprietarilor de servere sa verifice continutul acestuia periodic.
Signature
reply
Locked

Return to “Cereri DNS & forum”