[CS] Regulament Admini

Aici se gaseste regulamentul server-ului Cs.Tineretului.Ro!
Închis
Fondator
Mesaje: 783
Membru din: Lun Noi 19, 2018 1:02 pm
Localitate: Tineretului
Contact:

[CS] Regulament Admini

Mesaj de CreaTioN » Lun Noi 19, 2018 7:43 pm

===============
Regulament Admini
===============
Se sanctioneaza cu ban permanent NUMAI urmatoarele infractiuni:

1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil s.a.m.d.
2. Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor
3. Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate.Reguli:


Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente, regulamentul este pentru toti, indiferent ca exista grade de rudenie, prieteni, prietena, iubita, iubit si asa mai departe.
Instigarea la rasism si rasismul sub orice forma este interzis/ prima abatere -1 /in mod repetat ban permanent si remove!
Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada
Nu folositi comenzi pe un alt admin fara acceptul unui Fondator, Owner.
Nu utilizati comenzi gen: amx_map; amx_votemap etc intre orele 24:00 - 08.00 (durata functionarii programului de noapte) - Remove!
Nu dati la vote decat in intervalul minutelor 04 / 08 si schimbarea hartii in minutul 5, implicit anuntarea ultimei runde.
Intre orele 00:00 - 08:00 timpu hartii sa fie 0 de minute (amx_timelimit 0), iar hartile care vor rula pe server in aceasta perioada de timp, vor fi : fy_snow ( alternativ, in functie de traficul serverului la ora respectiva ) - Program de noapte.


Este interzisa folosirea in exces a comenzii : amx_unlag 1 . Este necesar ca unul dintre admini sa o foloseasca la fiecare inceput de harta, aceasta comanda continuand sa ruleze din momentul aferent asa cum a fost setata la inceputul acelei harti. Este irelevant sa o folositi pe toata durata hartii, efectele utilizarii acestor comenzi de mai multe ori, fiind non-semnificative.
Nu folositi un limbaj inadecvat in fata playeriilor, in cazul in care aveti un limbaj mai "colorat" sunteti rugati sa il folositi doar pe chat-ul adminilor cu limita sau folositi optiunea psay.
Functia de admin este un privilegiu, nu o cerere. Aveti obligatia de a va comporta exemplar fata de ceilalti playeri care va cer sfaturile/ sugestiile/cererile. Pastrati un limbaj model in limita bunului simt.
Nu dati la vot hartile care au mai fost. Folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare.
La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore pentru prezentarea unei dovezi. ( snapshot in-game / consola / demo ).
In caz de neprezentare a dovezii jucatorul va primi Unban iar adminul avertisment sau downgrade.
Adminul este obligat sa pastreze dovada cel putin 4 zile !!!
Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (Fondatorii / Owneri).
Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea a detinatorului actual. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului.
Nu faceti abuz si nu folositi in interes propriu comenzile: amx_say / amx_tsay / amx_csay. Aceste comenzi se folosesc pentru a anunta Id mess, ultima runda, etc.
Nu folositi comanda de ban/unban de mai multe ori, este suficient o singura data.
Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionati.
Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit, incercati sa ii explicati diplomat,frumos, intr-o maniera civilizata, fara sa aveti un 'ton' superior.
In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 14 zile ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Absente/Retrageri.
Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar, iar ban-ul sa fie de maxim 120 de minute(Cine va fi prins ca va bana vreo clasa de ip pe o perioada mai mare si nu va debana clasa va primi REMOVE !)
Cand stati spectatori folositi comanda amx_spectate.
Evolutia (UP/DownGrade/Suspend/Remove) a adminiilor poate fi facuta doar de Fondatori / Owneri.
Toti adminii sunt obligati sa detina un nume similar atat pe forum cat si pe server pentru a se evita unele confuzii sau sa isi puna la semnatura numele de pe server.
Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3/Skype/Y!M etc pozitia celorlalti jucatori de la echipa adversa. In cazul in care acel jucator va avea demo facut si postat, aceasta scuza nu va fi acceptata.
Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar ( wall / aim / speed / limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc.


Daca un Fondator sau Owner este implicat intr-o reclamatie, se va anunta un superior pentru solutionarea problemei. Pentru cererea de admin raspunsul la intrebarea 'Ati citit regulamentele?' este: Cititi-ma
Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectulVerificati foarte bine wargod inante de a da ban! in caz de wargod rosu pentru prea multe aliasuri sau cfg ,evitati sa dati ban , rugati player-ul sa stearga cfg si aliasuri iar in caz de refuz ban permanent !


===============================

- Toti jucatorii/adminii serverului Pub.CsTineretului.Ro au obligatia sa cunoasca regulamentul. Necunoasterea regulilor nu este un motiv valid pentru încalcarea acestora.
- Staff-ul CsTineretului.Ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament.
Signature
:wlc
Închis

Înapoi la “Regulament”