Spider-Man: Far from Home (2019)

Members
Mesaje: 2
Membru din: Mar Iul 09, 2019 11:53 pm
Contact:

Spider-Man: Far from Home (2019)

Mesaj de lemunamon » Mar Iul 09, 2019 11:57 pm

În Spider-Man: Far from Home – Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna.

Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Nick Fury, fostul şef al S.H.I.E.L.D., îi spune lui Peter că Spider-Man va trebui să facă faţă unei noi provocări, aceea a Creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului… după şocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame.

Ce parere aveti de noul film Spider-man? Eu n-am mai rezistat si l-am vazut online aici https://www1.portalultautv.com/spider-man-far-from-home-2019/
Scrie răspuns

Înapoi la “Filme”