Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Lista hartilor de pe serverul de KZ


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
OFFLINE   Denisa.BVB

Denisa.BVB

  Owner - PUB - KZ

 • 118 posts
 • Reputatie:F.B.I
 • Gender:Female
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu
Noua lista cu toate hartile disponibile cuprinde 640 de harti , cu o estimare de 99% fara probleme . Lista va fi actualizata periodic cu hartile noi , iar hartile care nu se mai ridica la un anumit standard vor fi sterse .
 
Daca jucati de pe Steam si nu va merg anumite harti cum ar fi kz_icemountain si kz_emblem , trebuie sa va puneti jocul pe varianta beta: Mergeti in Library > click dreapta pe counter-strike > properties > betas > alegeti Beta - Beta
Spoiler

 

Atentie 1.

 Pe unele harti nu va merge autobhop-ul din cauza ca asa au fost lansate de catre comunitatea oficiala de kz . A fost greu sa le incarc . Daca unele nu functioneaza , imi ziceti , ca nu am avut cum sa le testez pe server inainte de a le publica .

Atentie 2.

La cateva dintre ele setarile au fost alterate pentru a preveni scurtaturile prea mari .

Atentie 3.

Am mai bagat o harta noua care poarta denumirea de savedemdacaomaifacetiin5secunde. Aceasta este un omagiu la o harta precedenta care din pacate a trebuit sa scapam de ea. Sa speram ca aceasta versiune va oferi mai mult gameplay. Am mai sters unele harti care se pot termina prea rapid si am mai bagat cateva care au fost eliminate in trecut numai ca de aceasta data le-am schimbat fixat putin.
Later edit. Dintr-o greseala de a mea a trebuit sa renuntam la aceasta versiune, iar acum aceasta harta si-a schimbat denumirea in savedemdacaomaifacetiin6secunde. Sper sa nu mai fie probleme dintracelea.

Atentie 4.

Cateva sunt dintracelea foarte grele ca sa nu se plictiseasca aia mai buni, iar unele harti nu au fost testate in totalitate, asa ca va rog sa raportati probleme cu functionarea, bug-uri, exploit-uri si alte dintracelea.

Edited by dertmol, 07 April 2018 - 04:08 PM.
"Atentie" se refera la mape.


#2
OFFLINE   dertmol

dertmol

  Manager Server Kz

 • 6 posts
 • Gender:Not Telling
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu

Cu ocazia zilei de sambata m-am gandit sa mai adaug niste harti noi pe server. 23 in total. initial erau 24 dar o harta nu a fost conceputa de a fi jucata de mai multi jucatori in acelasi timp. Nu am avut cand sa testez daca toate hartile au fisierele necesare, asa ca va rog sa raportati daca o harta reseteaza serverul.

bhop_tropic_h
cd_2333
dyd_brick
fu_devhops
jro_supermario
jro_tron
kz_bedlam
kz_brickfacility
kz_kzro_roscbhop
kz_kzro_winter
kz_return
kz_zentemple
kzblt_dx_blueshadow2
kzcn_97_carbon
kzro_bhopymag
kzro_brickybhop
mls_illusionary_x
notkz_namek
qcg_complex
qcg_egyptblock
qcg_hb_domino
qcg_natureclimb
qcg_hb_tuf

 • Denisa.BVB likes this
1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users