Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

[ Regulament ] Mix


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
OFFLINE   MariaNN #.

MariaNN #.

    Fondator Zombie Server / Forum !

  • 1,168 posts
  • Gender:Male
  • LocationUK.
  • Joc preferat:CS: GO
  • Detinator Server CS:da
Regulament
 
Prezentul regulament are ca scop asigurarea unei bune desfasurari a meciurilor pe serverele CsTineretului.Ro
 
1. CsTineretului.Ro Mix System
 
1.1 Informatii
 
- Sistem de joc automat, MatchRound16+Prelungiri.
- Scorul se actualizeaza automat pe fiecare runda.
- Comenzi ce se pot utiliza in chat.
 
1.2 Comenzile adminilor in chat
 
- /mix - Comenzile dau startul la joc (pot fi folosite si ca inceperea reprizei secunde)
- /setari - Aceasta comanda schimba setarile tuturor jucatorilor cu cele corecte
- .blocare -Aceasta comanda blocheaza chat-ul (doar say_team va merge, adica u va merge)
- .deblocare -Acest plugin deblocheaza chat-ul
- /ss "nick" - Face o poza jucatorului
- /demo "nick" - Porneste demo jucatorului
 
Exemplu: 
/ss  MariaNN
/demo MariaNN
- /spec Nume
- /t nume
- /ct nume
 
1.3 Mix
In momentul in care pe server sunt conectati minim 10 jucatori, 2 dintre ei se vor face un duel al lamelor.
Jucatorul care a castigat runda de lame are dreptul sa isi aleaga echipa. CT/Tero (pierzand dreptul de a alege primul jucator)
Jucatorii vor fi alesi de catre cel care a castigat runda de lame prin schimbare de nume , prin comanda amx_say ( pentru admini ) de catre cel care a castigat runda de lame.
- Cand sunt 5 vs 5, un admin este obligat sa porneasca meciul prin comanda /mix (Si START)
 
- In timpul jocului va aparea scorul pe echipe, de asemenea puteti sa verificati prin comanda /score
- La finalul primei parti , dupa 15 runde , CT si T vor fi transferati automat.
NOTE: Se poate cere amanarea partii a doua cu maxim un minut !
 
- Cand una din echipe va castiga, jocul se va incheia si se va autoexecuta configul de Warm.
 
1.4 Regulament alegeri
 
Primul care alege este castigatorul rundei de lame.
Alegerile la echipe se fac doar pe server prin schimbare de nume sau prin amx_say in cazul adminilor.
Jucatorul ales e obligat sa intre la echipa care il alege, daca refuza sa intre unde a fost ales trebuie sa stea spectator pana se elibereaza un slot (CT/Tero)sau pana se schimba mapa.
Adminii nu au dreptul sa influenteze alegerile in nici un fel.
Jucatorii care formeaza echipele nu au voie sa aleaga mai mult de un jucator o data, pentru a nu dezechilibra jocul.
 
Atentie !
 
**Jucatorii isi pierd dreptul de a forma din nou echipele daca au jucat harta precedenta cel putin 3 runde**
In cazul de fata adminul are obligatia de a-i avertiza ca acestia isi pierd dreptul de formarea echipelor din nou. Sanctiuni: slay/kick.
 
 
2. Staff-ul serverelor de Mix CsTineretului.Ro
 
2.0 Daca ai ajuns pana aici, in cererea de admin la intrebarea [Cuvant cheie] vei raspunde cu: Mix2.CsTineretului.Ro
2.1 Aplicatii staff
Orice jucator ce frecventeaza serverele de mix are dreptul sa aplice pentru o functie in staff, urmand ca acesta sa primeasca pareri pro/contra din partea staff-ului. Bineinteles, acesta este liber sa aplice pentru o functie doar in momentul in care indeplineste toate conditiile impuse de staff.
# Staff-ul isi rezerva dreptul de a isi alege membrii.
 
2.2 Grade admini
Echipa de admini este structurata pe grade, incepand de la cel mai mic grad, la cel mai mare, Admin 1. Gradele sunt structurate astfel:
Admin 3, Admin 2, Admin 1.
 
3. Regulament jucatori
 
3.1 Limbaj
Este interzis folosirea limbaului obscen sau nick-uri indecente, injurii aduse altui jucator sau la adresa serverului/comunitatii. Se vor pedepsi in functie de gravitate.
SANCTIUNI : kick/ban 120 min +
 
3.2 Este strict interzis folosirea scripturilor, hack, aimbot, ghosting.SANCTIUNI : ban permanent.
Jucatorii/Adminii ce sunt descoperiti folosesc coduri sau programe ce pot aduce orice fel de avantaj in joc vor fi sanctionati cu ban permanent.(Se joaca cu modele default)
**Asta inseamna ca modelele ESL/HLTV/ARME etc, sunt interzise pentru ca avatanjeaza jucatorul.
 
3.3 Reclama la alte servere/comunitati
Reclama este strict interzisa si se sanctioneaza cu ban permanent.
 
3.4 Afk
Afk ( Away From Keyboard ) cu buna stiinta, in scopul obtinerii unui numar cat mai mare de ore jucate se sanctioneaza cu cu mustrare verbal/ kick /ban de la 180 de minute.
3.5 Cereri admin
Cererile de admin nu se fac pe server, ci pe forum conform modelului. Orice insistenta duce la kick/ban incepand cu 180 de minute.
 
3.6 Cereri unban
Cererile de unban se fac pe forum conform modelului la sectiunea Cereri Unban.
 
3.7 Reclamatii
Orice jucator este incurajat sa inainteze o reclamatie la adresa unui jucator/admin in cazul in care acesta a fost vatamat in vreun fel sau altul de respectivele persoane.
Reclamatiile se fac pe forum respectand modelul, insotite de dovezi ( screenshot/demo ).
 
3.8 Fair Play
Tentativele de stricare a bunei dispozitie a jucatorilor, a bunei desfasurari a jocului, anume ( Antijoc, Dezinformarea adminilor, mesaje fara motiv catre admini) se sanctioneaza cu mustrare verbala/kick
 
3.9 Demo / Poze
Daca un jucator considera un altul ca fiind codat, anunta adminii prin comanda say_team@ sa ceara demo/poze respectivului jucator.
Daca vi se cere demo aveti obligatia sa-l faceti, iar dupa terminarea hartii respective, il veti posta pe forum dupa model.Sanctiune, ban permanent.
**Daca vi se fac poze aveti obligatia sa le postati pe forum imediat dupa terminarea hartii respective.Sanctiune, ban permanent.
Atentie: Nu se vor lua in considerare pozele postate pe forum ce au intarziere mai mult de 30 minute de la data cererii initiale.
Jucatorul/Adminul care cere demo are la dispozitie maxim 2 ore sa il verifice.Daca acesta nu confirma vizualizarea lui primeste de la o saptamana pana la doua saptamani ban pe toate serverele de mix, iar daca detine acces v-a primit suspend incepand de la o saptamana.
 
3.10 Cand cereti demo aveti obligatia de a face un print screen / screenshot . Nici o reclamatie de neprezentare demo / poze nu mai este valabila fara o dovada a cererii .
 
3.11 Este strict interzis sa folositi 16 bit din placa video, cine este prins ca foloseste asa ceva primeste ban permanent pe comunitate.Atentie se cer poze la smoke, aveti obligatia sa le faceti in momentul cand vi se cere iar dupa terminarea meciului sa o/le postati pe forum.
 
3.12 Pe comunitatea CsTineretului este strict interzis atat playerilor cat si adminilor sa ceara verificarea anumitor jucatori cu programul WarGods. Sanctiune incepand cu ban de la 30 zile !
 
3.13 Folosirea oricarui bug care poate cauza crash-ul jocului se sanctioneaza cu ban permanent pe serverul pe care a fost folosit.
 
3.14 Este strict interzis urcarea pe textura mapei sau folosirea oricarui bug care aduce dezavantaje echipei adverse. Sanctiune incepand cu ban de la 30 zile !
 
4.Admini
 
4.1 Cand un jucator este sau anuntat AFK (Away From Keyboard) acesta va fi dat afara (Kick) doar in cazul in care sunt cel putin 11 jucatori pe server. (Sanctiune: Mustrare Verbala/Suspendare incepand de la 48 de ore)
 
4.2 In cazul pozelor si inregistrarilor efectuate asupra unui jucator, adminul in cauza are obligatia de a-l informa cu privire la postarea lor pe forum. Daca, jucatorul refuza sa le posteze sau se abate de la Regula 3.9 ** acesta va fi sanctionat cu ban permanent.
 
4.3 Daca un jucator iese in timpul meciului fara spectatori prezenti pe server, acesta va primi ban 1440 de minute
 
4.4 Daca acelasi jucator iese, cu spectatori prezenti, adminul va anunta prin comanda amx_say +1 iar primul jucator care intra la echipa respectiva in viata ramane. In cazul in care amandoi jucatorii intra la echipa respectiva, dar sunt dati morti, ramane primul intrat, adminul verificand consola obligatoriu. 
**Daca toti spectatorii sunt afk mai mult de 1 minut vor fi dati afara (Kick)
 
4.5 Daca un jucator abuzeaza de TK (Team Kill) se sanctioneaza cu kick/ban incepand de la 180 minute.
 
4.6 Toti adminii vor utiliza acelasi nume pe forum si pe server(indiferent pe ce server joaca), exceptie facand Administratorii si Fondatorii comunitatii. (Sanctiuni: REMOVE)
 
4.7 Nu abuzati de aceaste 2 comenzi (Restart , Live). (Sanctiuni:Suspendare incepand de la 72 ore)
 
4.8 Adminii care poseda un limbaj vulgar fata de jucatori sau colegii lor vor fi sanctionati cu ban pe forum incepand de la
48 ore / suspendare grad incepand de la 72 ore. 
 
4.9 Adminului ii este interzis sa foloseasca comenzile de kick/ban pe jucatorul cu demo in desfasurare. Sanctiunea incepand de la 7 zile suspendare.
 
4.10 Adminii au obligatia cand baneaza un jucator sa puna reason-ul corect, este interzis sa puna ce ii taie capul, gen : pa, mm, sugi etc. Cine nu respecta aceasta regula are suspend minim 1 saptamana.
 
4.11 Este interzisa orice comanda nejustificata asupra unui jucator slay/kick/ban. Sanctiunea incepand de la 7 zile suspendare.
 
4.12 Este strict interzis folosirea comenzilor intre admini, exceptie se face doar atunci cand se fac poze.Sanctiunea incepand de la 14 zile suspendare+scadere in grad sau chiar remove.
 
4.13 Cand cereti demo aveti obligatia de a face un print screen / screenshot . Nici o reclamatie de neprezentare demo / poze nu mai este valabila fara o dovada a cererii .
 
4.14 La iesirea de pe server/servere aveti obligatia sa intrati cat mai repede pe forum (termen maxim 2 ore) pentru a solutiona orice problema legata de : acuzatii/reclamatii/banuri. In caz contrar sanctiunele incep cu suspend+scadere in grad/remove.
 
4.15 Este strict intezis ca adminii sa foloseasca admin chat cand sunt in mix sau spectatori pentru a spune pozitia jucatorilor.Sanctiunea incepand de la 14 zile suspendare+scadere in grad sau chiar remove.
 
* Nerespectarea regulilor de mai sus poate duce la supend /downgrade sau pierderea accesului.
 
Staff-ul CsTineretului.Ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand regulamentul.

  • BirSaNN likes this

Skype: aqa_fasts   

                       // LoTTo  :)     i2_Hfn.gif     

gGkxZm2.png

 b_560_95_1.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

                                                                                                                           

                                                                                                      76561198060612541.png                                                                                                                                     

   imggggggggg.gifimggggggggg.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users