Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Consider că-i timpul pentru o schimbare!


 • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
OFFLINE   VILLAS

VILLAS

  Member

 • 18 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu

Noroc, Bună!

*Acest articol a fost scris la ora 01:39, scuzați greșelile gramaticale și lipsa unei argumentări mai stufoase pentru ideeile însirate, recomand citirea întregului topic.

Revenind, cred că-i timpul să aducem o modificare comunității cstineretului, gata! S-a dus vremea topic-urilor cu tutoriale postate pe forum de pe alte website-uri, post-uri grămadă și inutile, e timpul pentru o restructurare a comunității inclusiv a categoriilor, dar despre categorii și articolele afișate pe website se poate discuta odată ce începem cu ce-i mai important, așa că iată ideeile mele:

*** Ideei generale:
- Am achiziționată o licență de IPB4 (Invision Power Board), mă pot ocupa de plata necesară odată la 6 luni (25USD), plată care ne oferă acces la support și actualizările care vin pentru această platformă. De ce ar trebui să lăsăm în urmă IPB3-ul mai exact platforma curentă de pe comunitate? Ca prim fapt ar fi că-i versiunea nulled, nulled-ul nu oferă încredere utilizatorilor și mai îs chichițe cum ar fi vulnerabilități care pot fi exploatate, așa cum ne-a căzut azi cineva KZ-ul (c-am scris în chat) așa ne poate închide și website-ul, iar pe de altă parte IPB4 arată mult mai modern și plăcut ca IPB3.

- Am achiziționată o interfață grafică simplistă și profi (nu, nu magazinul profi, ci perfectă pentru utilizator care să-i ofere feeling-ul că stă pe o comunitate serioasă), se pot modifica diverse, nu-i stres. (cu niște modificări pe care le pot realiza și eu ușor.. interfața arată genial!)
5986127a5f282_2017-08-0522_44_12.png.333


**Acuma urmează părțile mai grele de acceptat, mai exact:
- Restructurarea totală (ștergerea conținutului, categorii gândite altfel, impunerea de „goal-uri” pentru membrii), navighez pe acest forum de ceva vreme și nu văd nici o diferență de schimbare atât că acuma nu are platforma phpBB ci IPB, nu asta ar fi problema, problema-i că atunci când intru pe forum zici că mă teleportez în 2007-2008 unde toate forumurile erau exact la fel, toate cu administrația sus, aceleași topic-uri copiate de undeva și netestate pentru conținutul oferit, o replicație care trăiește în 2018, din nefericire 95% de comunități sunt la fel... hai să facem noi schimbarea primii! mai ales că avem oameni care ar putea face diverse p-aici, și suntem maturi pentru treaba asta! Iar conținutul nou aduce puncte în plus la partea de SEO a comunității, mai exact va fii mai ușor să fim în top prin „gooagle” dacă avem articole unice, testate dacă-s tutoriale, oricum pentru restructurarea categoriilor e necesar alt topic, nu o lungesc, aveți deja ideea de bază!


**Altă propunere greu de digerat, mai exact:
- Ce dorești pentru jucătorii de pe serverele tale? calitate, normal! așa vor continua să intre la tine pe servere, recomand renunțarea la host-urile curente și trecerea pe VDS, niște comparații:
Cum o arde HOST-UL?:
- Ei zic că-ți oferă pentru server 1000FPS, minciună! o simplă executare în consola serverului a comenzii „stats” va afișa un ticrate mult mai mic de cât cel indicat.
- N-ai cum să editezi fișierele rădăcină la 80% din host-uri, ceea ce rezultă o securitate mai mică, un acces mai slab pentru rezolvarea problemelor securității.
- Lag spike-uri, sau prea cunoscutul sentiment „nu întră glonțul”, asta pentru cei ce joacă classic.
Cum o arde HOST-UL bine?:
- Ai gamepanel-ul cu care ești obișnuit.
- Ai poate prețuri mai mici dar calitate mai precară.
*******
Cum o arde VDS-UL bine?:
- Un VDS la 30 de euro luna poate duce lejer 4-5 (ip-uri diferite) servere, recomandarea VDS-ului o pot face eu.
- Un VDS oferă acces full pentru configurarea unui server de counter-strike 1.6, făcând acel server să ruleze 1000 ticrate reali, nu 800-900-700 cum oferă host-urile „da boss îți dăm server cu „1000FPS”.
- Îți permite să actualizezi fișierele rădăcină când vrea cucul tău, utilizarea ReHLDS-ului ar fi un +++ pentru servere! (securitate, fluiditate).
- Poți să monitorizezi toate problemele.
Cum o arde VDS-UL rău?:
- Probabil va fii puțin mai greu cu acomodarea în privința gamepanel-ului pe care-l pot oferi pentru administrarea serverelor
- Prețul cam măricel pentru 4-5 servere (30EURO), dar dacă se vrea hostarea calitativ doar pentru cele 2 servere cu slot-urile curente, kz-ul ar putea primi 20 se poate rezolva la 15EURO.
*******************************************
GAMEPANELUL PENTRU MANAGEMENT-UL SERVERELOR MA OFER SA-L HOSTEZ EU!

***Probabil cea mai grea propunere de digerat (dacă ești ușor predispus să-njuri.. trebuie să te abții!):
- Ca fapt divers, ce este până la urmă cstineretului? o comunitate bazată pe bătrânul joc counter-strike 1.6? o comunitate care așteaptă ultimul tânăr să ajungă și el „bătrân” renunțând la counter-strike 1.6 și prin urmare ca atunci să se închidă? ce viitor are acest nume? ce prindere la public? drept urmare am stat și m-am gândit mai intens la un nume pentru comunitate, un nume pentru noi, un nume care ar putea fi folosit în orice scop, mai exact PE-ZONA.RO, un motto gândit la îmbulzează „Fii pe zonă ca să fii în zonă!” drept urmare am și achiziționat acest domeniu, https://pe-zona.ro, i-am luat și webhost, momentan n-are nimic pe el doar un text „DOMENIU ACHIZITIONAT PENTRU MISCAREA CSTINERETULUI”, ce tragere ar avea ca numele pub.cstineretului.ro să fie alandala.pe-zona.ro? hă? ușor de reținut, amuzant, are prindere! De plata domeniului tot eu mă ocup, plata webhost-ului rămâne pe tura voastră.

*** Dacă schimbarea în privința domeniului se realizează (că ajung la concluzia că nu mai e comunitate bazată doar pe counter-strike 1.6, CS TINERETULUI) mă ofer să vin cu un server de insurgency situat pe locul 22 în momentul de față, server-ul a fost deschis pentru mine și configurat puțin tot de mine, am zis să-l am pentru când mai intru și eu pe PC, a crescut singur, cu puțin management se poate scoate ceva din el, aduce lume nouă, modificări moderne, huh? Și deschiderea a altuia, cheltuială suportată de mine.

*** Deschiderea unui server de TEAMSPEAK3, 32 slot's ca n-am licență, tot eu suport cost-urile serverului, cred că pot rezolva și cu un bot de muzică pentru TEAMSPEAK3.

*** Ce caut eu odată ce schimbările au loc?:
***Următoarea scriere trebuie citită cu creier și nu cu interes.
- Cu toții știm că chestiile-n viață nu-s „moca”, bine-s moca dacă furi.. dar asta-i altă poveste! am diverse ideei, dar eu nu mă întind mai mult de cât îmi permite plapuma, pot acoperii costurile afișate mai sus, dar desigur am ideei și pentru alte servere ce țin de alte jocuri sau chiar counter-strike 1.6, ele necesită investiție iar dacă cineva ia în spinare partea financiară a unui proiect vreau să mă asigure că se ține de investiție, că știe cursul unui business, mai exact că nu cum se deschide ceva o să fie populat, plin, rupere, ci cu răbdare și muncă există posibilitatea să fie rupere, forță, robinet care ne va ajuta să dezvoltăm altele, dar dacă ești finanțator nu stai cu cucu în sus, lucrii și tu! Costurile ar putea fi domolite pentru că avem și scripteri pricepuți p-aici, așa că cine e dispus să se implice pe partea de scripting, financiar nu te sfii să lași un mesaj, iar pentru cei cu financiar am o vorbă „stai liniștit nu beau de banii tăi!”. Dacă există bani scoși din proiectele respective, o mare parte trebuie reînvestită, iar fiecare va lua un bonus, dar dacă vă implicați trebuie și răbdare pentru o treabă ca asta.

***Acces full, poi.. stai așa, VILLAS! dar dacă ne „f*ți” comunitatea când îți dăm acces? hai, era gândul ăla acolo-n colțul minții! Nu pot de cât să-mi dau cuvântul că nu o ard așa, chiar vreau o mișcare pentru noi, unii nu mă cunosc deoarece activitatea mea a fost precară, am crescut și n-am avut timp.. bizar? haha, dar nu cred că numele meu nu deschide așa un deja vu, o idee băi îl știu pe țăranul ăsta, admin activ de ceva ani pe kz, admin care n-a cauzat probleme, nu vreau să irosesc potențialul membrilor acestei comunități, irosirea rămâne de partea voastră!

***Oameni cu care să mă consult, am observat câțiva că mai vor să miște ceva p-aici, BVB, MCMX (nu mă uit cum ți se scrie numele, da o să-ți zic BMX d-acum, sper să nu mă înjuri, haha!) și alții, mă rog, revenind.. oameni cu care să mă consul despre modificări și despre cum să folosim viitoarele investiții și ceea ce avem acuma pentru o creștere bună.

Aș ajunge să discut 3 pagini despre modificările pe care le am în minte, n-am să stau să vă pun atât cârnaț aici, aveți ceea ce-i general și puteți să-mi vedeți intențiile, unele ideei pot fi argumentate mai bine (dar deja s-a făcut 02:37) așa că dacă aveți ceva de reproșat unei ideei nu ezitați să postați și eu vă voi oferi un răspuns, hai să schimbăm ceva! (tocmai ai citit 9115 de cuvinte).


 • MCMXCIX and Fantasy like this

#2
OFFLINE   MCMXCIX

MCMXCIX

  God - PUB

 • 730 posts
 • Gender:Male
 • LocationCraiova
 • Joc preferat:CS: GO
 • Detinator Server CS:nu

Eu sunt de acord,Are dreptate VILLAS zic ca nu strica o modificare + cum a zis el nimic in viata nu vine moca,daca mai are nevoie de 2-3 euro eu il pot ajuta ori cand ca sa facem aceasta comunitate ca una din accele comunitati mari! + arata mult mai bine pe IPB4.Astept si alte propuneri din staf!!


Posted Image
Posted Image

#3
OFFLINE   VILLAS

VILLAS

  Member

 • 18 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu

Eu sunt de acord,Are dreptate VILLAS zic ca nu strica o modificare + cum a zis el nimic in viata nu vine moca,daca mai are nevoie de 2-3 euro eu il pot ajuta ori cand ca sa facem aceasta comunitate ca una din accele comunitati mari! + arata mult mai bine pe IPB4.Astept si alte propuneri din staf!!

Salut! Lipsa exprimării mele corecte te-a orientat spre o înțelegere puțin mai greșită, vina mea, scuze! N-am nevoie de 2-3 euro, tot ceea ce am enumerat că pot găzdui pentru comunitate rămâne sub aripa mea, vorba aia „nu te întinde mai mult de cât ți plapuma!”. Dar hai să facem o mică poveste pentru a lămurii treaba cu finanțatorii și scripterii.
 
Mă gândesc să avem o categorie câțiva care nu dăm din casă informații, respectiva categorie va fii destinată proiectelor, bun, eu am în viziune un proiect anume, hai să dăm ca exemplu un script web care-i legat de un server de battlefield4, un script care e unic, eu mă ofer să mă documentez despre ceea ce ne-ar trebui, cost-urile și îmi voi expune din punctul meu de vedere chestiile pro și contra, ideea cum poate aduce membrii, mă aștept ca în categoria respectivă să am persoane care vin cu ideei, ce ar trebui implementat, modificat, să ne spună părerea lor, dar să zicem că toți vedem un potențial din respectivul script web pentru server... ce facem?! ei aici apar finanțatorii, cum eu nu-mi permit să mă extind peste ceea ce ofer dar avem tot plan-ul cum să dăm lovitura caut oameni care nu-s copii și știu ce înseamnă investiție, care pot suștine development-ul script-ului respectiv, hostarea lui, oameni care au răbdare să crească ideea, oameni care pot accepta că au susținut financiar 1 an proiectul respectiv pe partea de host însă nu a avut succes, oameni care pot accepta și ideea că când dăm lovitura trebuie să-și păstreze „condițiile” și să nu devină mârșav, oameni care își fac și ei task-urile chiar dacă oferă susținere financiară, oameni care înțeleg că dacă ies niște bănuți din ceva trebuie reînvestiți, iar aici, spre final apar scripterii prezenți pe comunitate, scripteri care-s pricepuți ar putea scădea investițiile în crearea unei customizații spre exemplu, dacă se pricep și au timp, chef să o facă pe moca, în timp dacă totul e „bază” fiecare-și va lua un bonus.


#4
OFFLINE   MCMXCIX

MCMXCIX

  God - PUB

 • 730 posts
 • Gender:Male
 • LocationCraiova
 • Joc preferat:CS: GO
 • Detinator Server CS:nu
Am zis in mare,daca ai avea vre-o data nevoie pentru ,nu stiu,ceva hosturi etc,nu ma pricep eu asa bine,dar cum am zis eu sunt de acord cu tine si ideea ta suna foarte bine! Acuma cum am zis sa vedem ce zic si restu dar vad ca doar tu si eu ce mai suntem pe aici!+ Era mai bine sa ne strangem toti care suntem in staf pe un discord pe un ts3 pe un skype sa rezolvam treburile ,una este cand stai 6,8,10 persoana odata si vb si una este cand stai si iti rupi degetele pe tastatura!
 • VILLAS likes this
Posted Image
Posted Image

#5
OFFLINE   rareSHB

rareSHB

  Moderator pă CsT

 • 387 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS: GO
 • Detinator Server CS:da
Sunt de acord cu tine din orice punct de vedere. Singura problema e ca, cum ai spus si tu nu e chiar așa de ușor de digerat orice de acolo. Dar merita sa încercam. Nu avem nimic de pierdut, avem doar de câștigat. Decat sa lăsam comunitatea sa se duca in jos singura, mai bine facem niște schimbari. Ma gândesc ca bătrânul cs1.6 nu mai este chiar atât de jucat.. Recunosc nici eu nu mai joc cum jucam inainte, tocmai d-asta ar trebui sa aducem jocuri noi care sunt acum in trend. Cum ar fi GTA5 Real Life, Turneu de fortnite(de care ma pot ocupa eu) care sa ridice comunitatea si multe alte jocuri care sunt populare. De promovarea acestor servere ma pot ocupa eu. Inca odată, te susțin din toate punctele de vedere! Am eu un server de discord, nu foarte mare, care pana acum era pentru Fortnite exclusiv, dar nu e problema, il pot transforma in serverul oficial al comunitatii, asta ar veni cumva la pachet sa zic cu turneele de fortnite. Daca aveți nevoie de ajutor ma puteți contacta pe discord/steam pe care o sa vi-l dau in privat. Sunt dispus chiar sa ma ocup de grade sau categorii sau orice. Numai sa readucem comunitatea la viață , ca e păcat de ea, de munca noastra( stiu ca greșesc ca o pun la persoana I , :( si recunosc ca nu mai sunt atât de activ deoarece am încercat sa ma las de cs, dar parca nu pot așa ca am încercat sa revin pe forum, dar parca nu mai are aceeași sclipire, nu mai e așa de distractiv cum era înainte), e păcat de cați bani au fost băgați in ea. VILLAS, din partea mea ai tot respectul! Zi/Seara buna!
 • VILLAS likes this

#6
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

  Founders

 • 2,267 posts
 • Gender:Male
 • LocationTineretului
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da
Sunt de acord cu această idee , însă webhostul ne expira în această lună, v-a trebui plătit, eu nu am cum să plătesc de aici , fără webhost degeaba avem licența, dacă poate cineva sa achite 70 de lei pe acest an să ma contacteze cât mai repede posibil să evităm închiderea forumului.

>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 

#7
OFFLINE   VILLAS

VILLAS

  Member

 • 18 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu
Deci facem trecerea pe domeniul PE-ZONA.RO? Cât despre webhost, trebuie să luăm în considerare un pachet de webhost care are IP dedicat, ssl-ul este o necesitate, pot achita eu luna asta și cealaltă dacă-i rău cazul, pachet-ul 2 de la mxhost, care-i 6,49euro lunar, te poți ocupa de plata lui lunară după astea 2 luni sau chiar după prima lună?

#8
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

  Founders

 • 2,267 posts
 • Gender:Male
 • LocationTineretului
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da
Pai aici avem 70 de lei pe an , de se sa platim 7 euro lunar ?
Nui vad rostul deloc.

>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 

#9
OFFLINE   VILLAS

VILLAS

  Member

 • 18 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu
Lasă, ma ocup eu de webhost. Problema e că lipsa unui IP dedicat pentru instalarea unui ssl nu ne va ajuta de loc, google penalizeaza lipsa ssl-ului acuma. Cat si lipsa unor facilitati php lipsa pe care acest webhost il are (module,versiuni), si asta dezavantajeaza

#10
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

  Founders

 • 2,267 posts
 • Gender:Male
 • LocationTineretului
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da

Cei din Staff , va astept cu pareri , idei etc .


>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 

#11
OFFLINE   MCMXCIX

MCMXCIX

  God - PUB

 • 730 posts
 • Gender:Male
 • LocationCraiova
 • Joc preferat:CS: GO
 • Detinator Server CS:nu

Nu mai am ce sa mai zic,Eu mi-am zis parerea! Vad ca doar eu si rareSHB  ce am postat aici!Restu??


 • VILLAS likes this
Posted Image
Posted Image

#12
OFFLINE   Pompiliu

Pompiliu

  Advanced Member

 • 54 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:nu

Chiar dacă nu dețin un rank , eu zic că e timpul să se facă o schimbare.

În caz că nu mă știți sunt unul din veteranii cstineretului.De când Marian avea succesul cu serverul de zm (Posibil că m-au uitat toți).Sunt în comunitate de pe data de : 05 Decembrie 2015

 

Încă nu v-am uitat

 

E timpul să se re-pună pe picioare comunitatea.Vă urez succes în continuare.


Pompiliu  B-)   B-)   B-)   B-)  

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users