Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Boosteaza servarul GG.CsTineretului.ro Orice boost ajuta la popularea servarului.


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
OFFLINE   Petrescu

Petrescu

  Newbie

 • 65 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da

Servarul GG.CsTineretului,ro S-a infiintat pe data de: 6.03.2017 la ore 21:57 de minute,este un servar (Proaspta sa zic asa) Impreuna putem face ca acest servar sa functioneze in termenii normali si curat.impreuna putem sa populam servarul frumos unde dupa o zi de munca/scoala/liceu/facultate ect,ect..ne putem distra in felul nostru pe Counter-Strike 1.6...cu toti ne dorim sa intram pe un servar si sa jucam FARA CODATiI-Adminii sa-si faca treaba pe servar si tot asa. 

 

Am o singura optiune si dupa parerea mea este cea mai buna,cei de la (gametracker) n-e ofera posibilitatea de a face boost la un pret de doar 1 euro+tva. si servarul va aparea in lista de interenet si ne garanteaza ca servarul va fi full in doar cateva minute dupa trimiterea mesajului,va spun asta pentru ca am facut boost si chiar a functionat perfect. o poza cu ce poate sa face BOOSTUL de la GAMERTRAKER:  http://images.akamai...2CC35F8994023D/ Frumos nu-i asa?

 

1:cum trimitem Bostul pentru GG.CsTineretului.Ro

-Simplu,avem 2 optiunii: SMS sau Paypal.

-Pentru Plata sms il trimite dupa modelul de mai jos:

 

 

Romania Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235

Formatul mesajului: TXT GTRS Adresa IP Nume trimite la numarul 1235

Exemplu mesaj: TXT GTRS  93.115.80.113:27015 Colosal

Pret mesaj: €1.00 + TVA

 

In linck-ul accesta puteti vedea bosturile date de catra voi http://www.gametrack...15.80.113:27015 si dati la 

Alte informatii Server boostat de (10)Arata lista boost

 

Dupa ce ati facut plata prin sms,o sa primit inapoi rapuns de la ei cu urmatoarele:

"*Serverul dvs. va aparea intre primele servere pe lista de internet , cat si vizitatorilor cand va aflati pe prima pagina (Boosted servers).
*Cand serverul este Boosted , automat veti aparea primul din cei 60 clienti , dupa ce alta persoana va trimite sms veti ajunge al 2-lea in lista celor 60 clienti , si tot asa pana veti iesi din lista de boosting.
*Serverul dvs. este adaugat la master serverul KGB Master , si prin urmare , va primi , un flux foarte mare de jucatori, ca o redirectionare puternica. Mai multe despre master server puteti citi aici KGB Master Server.
*Este permisa reclama de pe serverele dvs. boostate / forum.!"

 

Multumesc foarte mult.

 

Anunta aici daca ai trimis un Boost ! Adica ora si ziua pentru a nu trimite 2 deodata ! Multumim ! Aici se permite Double Post !!#2
OFFLINE   Petrescu

Petrescu

  Newbie

 • 65 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da

+1 boost


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users