Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

[Linux] CentOS


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

    Founders

  • 2,267 posts
  • Gender:Male
  • LocationTineretului
  • Joc preferat:CS 1.6
  • Detinator Server CS:da
Proiectul CentOS este un efort software gratuit de comunitate axat pe furnizarea de un ecosistem robust open source. Pentru utilizatorii, noi oferim o platformă de gestionat consistent care se potrivește o mare varietate de implementări. Pentru comunitățile open source, oferim o bază solidă, previzibil să se bazeze pe, împreună cu resurse extinse pentru a construi, de testare, de presă, și să mențină codul lor.
Ne extinde, de asemenea, disponibilitatea de imagini CentOS Linux într-o serie de furnizori, oferind imagini oficiale pentru Amazon, Google, și mai mult. Pentru nor de auto-a găzduit, de asemenea, oferim o init-nor imagine generic activat.
Pentru mai multe informații despre actualizări și îmbunătățiri în CentOS Linux 7, vă rugăm să verificați notele de lansare sau anunțul de lansare în arhiva lista de discuții.
:descarcare

>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 
1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users