Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

[GOLD] Regulament Admini


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
OFFLINE   chipset

chipset

    Admin PUB

  • 122 posts
  • Gender:Male
  • LocationValcea
  • Joc preferat:CS 1.6
  • Detinator Server CS:nu

pxySe.gifREGULAMENT ADMINI

 

I . Schimbarea hartii
1* NU aveti voie sa schimbati harta fara vot.
2* Aveti datoria de a va sfatui intre voi inainte de a da la vot.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
3* Aveti datoria de a da la vot minim 2 harti. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
4* Hartile din say /harti (ultimile 5 harti jucate) sunt excluse din vot (exceptie intre orele 3:00-7:00 noaptea) . Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
5* Intre orele 07:00AM - 12:00PM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind harti clasice de_dust2;de_inferno;de_train;de_nuke;de_kabul Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
6* Intre orele 12:00PM - 03:00AM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind orice tip de harta in functie de numarul de jucatori,de evitat hartile mici!Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
7* Intre orele 03:00AM - 07:00AM aveti datoria sa mentineti serverul populat folosind doar 2 harti clasice respectiv : de_dust2;de_inferno iar amx_timelimit 0.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
8* Dupa ora 3:00AM aveti obligatia in prealabil sa pregatiti serverul pentru programul de noapte (harta de_dust2/de_inferno - amx_timelimit 0) indiferent de numarul de admini prezenti pe server.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.


II . Folosirea comenzilor
1* NU aveti voie sa injurati pe chat-ul public say/say_team . Incalcarea regulii se sanctioneaza cu -1 grad
2* NU aveti voie sa dati gag/kick/ban fara a prezenta si motivul. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment sau in functie de situatie cu -1 grad.
3* Adminii care stau spectatori pentru a acumula ore primesc kick , cei AFK intr-o echipa sunt mutati la spectatori si lasati maxim 10 minute dupa care kick
4* Persoanele care sunt afk pe o perioada mai lunga de 2 runde,daca serverul nu e full se va folosi comanda amx_spec numele pana cand serverul va fii 31 este lasat spectator
amx_nick nume sau vote in consola apoi amx_nick #nrid nume.
5* Comanda amx_blind se aplica pe un jucator intodeauna la inceputul rundei ,adminul trebuie sa se uite pe el sau sa fie spectator, dar in prealabil urmariti jucatorul daca este imun sau nu la flashbang,altfel comanda este inutila si doar avertizati jucatorul ca il urmariti. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
6* Comenzile amx_blind + amx_slay sunt strict interzise. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment sau in functie de situatie cu suspend 3 zile sau remove.(in cazul abuzurilor).


III . Banuri temporare
1* Pentru a da un ban temporar folositi comanda amx_banip "nume" timp motiv.
2* Se da gag celor care înjura sau jignesc ceilalti jucatori/admini pe o perioada de 3-5-10 minute iar celor ce fac reclama unui server strain gag 30 de minute . Daca continua comportamentul neadecvat se va da kick urmat de ban 120.
Jucatorii care au bug vor fii lasati pe server dar in cazul in care vedeti ca are un scor iesit din comun il avertizati sa dea restart la pc nu la steam si sa revina ,daca nu, il veti sanctiona cu ban temporar de 3-4 minute cu mesajul "rr.pc.bug.Suspect".La serverul de 32 mereu o sa fie bugul acesta pe server si daca iasa unul cu bug primeste altul bugul 
3* In cazul in care un jucator a primit gag, iar acesta se reconecteaza la server prin comanda retry se acorda ban 30 minute


IV . Banuri permanente
1* Toate banurile permanente se dau pe STEAMID / IP. Pentru a bana un jucator folositi comanda amx_banip "nume" "0" "motiv" (nu sunt obligatorii "" ghilimelele) . În cazul în care respectivul a iesit de pe server folositi comanda amx_addban nick "STEAMID SAU IP" 0 motiv . (STEAMID-ul, trebuie sa fie neaparat între "" , în amândoua cazurile )...Pentru a afla STEAMID-ul folositi comanda in consola amx_last daca a iesit de pe server ).
2* Toate banurile permanente se dau cu dovada(demo sau poza)(obligatoriu). Toti adminii vor posta dovezile ban-urilor date in categoria proprie de BanList, in cazul unei cereri unban/reclamatii. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu suspend intre 3-7 zile

2.1 In cazul in care pe numele unui admin se acumuleaza 3 cereri unban fara ca acesta sa prezinte dovezi, va fi sanctionat prin scaderea cu 1 grad a functiei detinute.
3* Nu dati ban pe clasa de ip. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu remove.
4* Se sanctioneaza jucatorii cu ban permanent 
- pentru folosirea codurlor de orice tip.
- daca fac reclama unui alt server cu ip (in special servere romanesti)/site/forum in cazul in care se afla spectator in rest cei care au bind pe tasta vor primii gag (vezi III/2*)
- daca a fost banat in trecut si sunteti siguri ca este acelasi jucator.
daca jucatorii folosesc skinuri ce pot fii asemanate cu coduri (exceptie fac skinurile ESL)
- injurii grave la adresa Staff-ului si serverului ARENA.


V . Nickname & amx_say.
1* Este interzis sa jucati cu alt nume decat cel care ati trimis e-mail pentru inregistrarea adminului.Sunt acceptate doar nick-urile unde identitatea voastra poate fii recunoscuta cu usurinta de catre ceilalti admini.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
2* Este interzis ca adminii sa foloseasca amx_say/csay/tsay in interes propriu! Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment.
3* Comanda amx_say se foloseste de maxim 3 ori consecutiv cu exceptia ID-ului de Y!Mess pentru poze.Va recomandam sa folositi amx_psay nick-ul respectivului jucator.

4* Cei care detin gradul de soldat, vor pierde automat gradul in momentul in care vor primi drept de a admina pe server.
VII. Activitatea adminilor
1* Adminii au datoria sa aiba cont pe forum si sa fie activi
2* Adminii au datoria sa fie activi ca admin pe server 
3* Adminii au datoria de a se informa referitor la conditiile serverului (regulament, pluginuri, instiintari)
4* Adminii au datoria de a tine zilnic minim 6h redirecte 


VIII. Alte dispozitii
1* NU abuzati de admin Incalcarea regulii se sanctioneaza cu -1 sau remove
2* Adminii trebuie sa fie cat mai impartiali si sa pastreze un joc cat mai liber si placut
3* Trebuie sa fiti un exemplu pentru ceilalti jucatori.
4* Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini.Nu va faceti singuri dreptate, prezentati dovezi unui owner/co-owner sau pe forum. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu -1 sau remove pentru toti adminii implicati.
4* Folosirea comenzilor intre voi,adminii,este strict interzisa. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu suspend intre 7-14 zile sau -1 grad pentru toti adminii implicati.
5* Comanda amx_voteban este strict interzisa !
6* Sunt de acord sa citesc cu atentie Manual adminipxySe.gifComenzi AMXMODX | Manual admini
7* Sunt de acord sa citesc cu atentie Tutorial Plugin ScreenshotpxySe.gifTutorial Plugin SS TGA
8* Sunt de acord sa citesc cel putin de 2 ori pe zi forumul
9* Codul de verificare pentru cerere admin: 3FRo4sZIX. Drepturi
1* Adminii au dreptul la informare
2* Adminii au intaietate la rezolvarea problemelor legate de server / acces
3* Adminii au dreptul la libera exprimare
4* Adminii au dreptul la libera alegere
5* Adminii au dreptul sa ia decizii pentru mentinerea ordinii si disciplinei
6* Adminii au intaietate in exprimarea unor sugestii reclamatii.
7* Adminii au intaietate in rezolvarea problemelor in domenii precum tehnic / IT / amxmodx .


X. Obligatii
1* Daca un jucator va sesizeaza sa va uitati pe cineva deoarece pretinde ca are coduri,aveti obligatia sa o faceti.Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment la prima abatere.
2* Respectati-va colegii si playerii de pe server (asa faci reclama buna serverului)
3* In cazul in care ai o problema si lipsesti de pe server o perioada mai mare de 5/6 zile,anunti pe forum la sectiunea "Discutii libre"pxySe.gifaltfel veti fi sanctionati daca nu aduceti la cunostinta.
4* Urmati sfaturile/indicatiile adminilor mai mari in gradNeintegrarea in Staff-ul ARENA duce spre revocarea accesului.
5* Mentinerea unui atmosfere cat mai placute pe server si un joc corect. 
9* Daca suspectati un admin de cod, nu provocati discutii in mod direct sau indirect pe server/forum si nu executati comenzi asupra lui. Sunteti obligati sa aduceti o dovada clara impotriva adminului respectiv ,(demo/poze) Acestea postate in prealabil la sectiunea Admins Only pentru a fi analizate.
6* Decizia ownerilor este finala si irevocabila, orice comentarii mai mult sau mai putin pertinente pot duce ( in functie de gravitatea lor) la suspendare adminului si in ultima faza chiar banarea respectivului !
. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment sau remove, dupa caz.
7* Sunteti obligati sa raspundeti cererilor de unban / reclamatii aduse pe forum, in termen maxim de 48 h. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu suspend intre 3 - 7 zile.
8* Adminii cu grad mai mare sau adminii mai vechi au obligatia de a ajuta adminul nou si de a-i explica ce are de facut daca acesta are unele probleme. Nu sariti pe el si nu criticati pentru ca nimeni nu se naste invatat.
9* Adminii nu au voie sa mai ceara explicatii pentru comenzile folosite de colegi sub nici o forma si in nici un caz gradelor "Co-Owneri-Owneri" - Veniti cu dovezile la un owner sau pe forum in caz de probleme cu orice admin. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu un avertisment la prima abatere.Obiective:

Jocul este FREE GAME in limita bunului simt.

Obiectivele T :

- Teroristii trebuie sa puna BOMBA [ C4 ] la unul din locurile destinate.
- Daca bomba este cazuta atunci teroristii trebuie sa o ridice si sa o amorseze În bombsite. În aceasta situatieESTE INTERZIS CAMPINGUL!
- În cazul în care bomba a fost pusa, teroristii trebuie sa protejeze zona în care se afla.
- Pe harta de_nuke jucatorii care campeaza pe casa dupa secunda 30 va primi slap/slay
- Pe harta de_cbble este interzis accesul în turnul mare de la Terro.
- Campatul fara justificare sau cu scopul de a face numai "fraguri la pomana" nu este incurajat. Exagerea unui astfel de comportament este interzis.
- Pe hartile de tip DE (defuse) Echipa Tero are ca scop plantarea bombei. Camparea cu bomba in baza este interzis .
- Pe hartile de tip CS (hostage), echipa tero nu are voie sa omoare ostatecii(slay/kick/tempban)


Obiectivele CT :

- Rushul CT este permis !
- CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata.
- În cazul in care un jucator nu isi indeplineste obiectivul in timpul alocat rundei, primeste avertizarea unui admin, iar daca tot nu se mobilizeaza, primeste slay.

** Slapurile si slayurile playerilor ce nu merg la bomba ct-tero se vor da doar dupa secunda 35
Exceptie : se aplica doar atunci cand un singur Tero ramane singur cu low hp contra cel putin 5 inamici.
Exceptie : se aplica doar atunci cand un singur Counter Terrorist ramane singur cu low hp contra cel putin 5 inamici.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users