Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

[RO] Regulament TeamSpeak 3 - TS3.CsTineretului.Ro


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

    Founders

  • Fondator
  • 2,103 posts
  • Gender:Male
  • LocationTineretului
  • Joc preferat:CS 1.6
  • Detinator Server CS:da
Important
 
Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatură cu TeamSpeak 3.
In cazul în care sunteți deranjați pe unul dintre canalele publice, va rugam contactați un membru administrativ pentru soluționarea problemei.
In cazul in care sunteți deranjați de o singura persoana pe privat, rog sa folosiți funcția "Add To Block", nu se vor aplica sancțiuni pentru insulte sau injurii în privat.
Nu tratați un membru Administrativ cu dispreț, în caz contrar se vor aplica sancțiuni. Insa in cazul în care sunteți provocați rog sa aveți la îndemâna o dovada[înregistrare vocala/screenshot sau martor] pentru o potențiala reclamație.
 
Regulament General
 
Nu puneți muzica ori înregistrări vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse/intime si/sau muzica folosiți un canal privat.
Nu utilizați nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare cu tenta pornografica sau descripții ofensatorii.
Reclama către alte servere de TeamSpeak3 ori comunități de gaming din Romania este total interzisa.
Limbajul vulgar/jignitor sau de orice fel este interzis pe canalele publice.
Este interzisa conectarea de pe mai mult de 3 identități pe același ip, în cazul în care ești conectat de la o sala de internet, vom știi.
Este interzisa funcția de 'Record' pe orice tip de canal, conversațiile pe TeamSpeak3 sunt menite sa fie private.
 
 
Regulament: Canale Permanente
 
Este interzisa folosirea cuvintelor obscene in numele ori descrierea canalului.
Fondatorul poate sa faca ce pofteste pe canalul lui, asta include kick/ban si adaugarea acceselor aferente [Admin/Cenzura/Operator etc] pe canal.
Este interzis cu desăvârșire postarea linkurilor în descrierea canalului prin care permit sa: Salveze IP-urile oamenilor ce dau click pe canal. In cazul in care se gaseste un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters si Adminii canalului ce sunt prezenti vor fi sanctionati cu pana la 7 zile [ban]
 
Accese: Canale Permanente
 
'Fondator al acestui canal' are acces de Ban/Kick si alocarea gradelor Admin/Operator cât si Interdicție/Cenzura. [Acest grad va fi alocat doar odată de către Administratia TS-ului]
'Admin pe acest canal' are acces de kick si alocarea Interdicției/Cenzurii.
'Operator pe acest canal' poate aloca Cenzura persoanelor nepoftite pe canal.
'Interdicție' nu poate intra pe canal, cât nici sa scrie persoanelor de pe canal în privat.
'Cenzura' nu poate scrie/vorbii pe canal.
 
Nota: Doar 'Fondator al acestui canal' poate oferii toate gradele menționate anterior, excepție fiind 'Fondator' care este dat strict de administrație.
Atenție: Nu se vor face reclamații în cazul în care ați primit kick/cenzura sau interdictie pe canalul cu pricina, gradele sunt alocate pentru a fi folosite.
 
Creare: Canale Permanente
 
La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator al acestui Canal" va fi oferit de către ADMINISTRATIE
Daca doresti un canal permanent, trebuie sa completezi urmatorul formular: CLICK.
Sunt interzise simbolurile/cifrele si spatiile in formular.
Sunt interzise cuvintele vulgare in numele ori descrierea canalului.
Atenție: Canalele inactive vor fi șterse după 3 ore/zile [depinde de caz].
 
 
Creare: Sub-Canale
 
Se pot crea subcanale doar daca contactezi un Moderator/Super-Moderator sau Administrator.
Maximum de subcanale ce pot fi create este de [3].
Lipsa activitatii pe canalul permanent [cel ce va avea subcanalele atasate] va aduce dupa sine stergerea canalului cu tot cu subcanale. [Vezi mai sus sistem de stergere]
Sunt interzise cuvintele vulgare in numele ori descrierea sub-canalului.
 
Servere Publice
 
Informații despre canalele strict pentru serverele de jocuri afiliate comunității.
Fiecare server din comunitatea CsTineretului.Ro ce deține un DNS de tip "exemplu.cstineretului.ro" beneficiază de un canal în secțiunea Servere Publice sub același nume.
Crearea unui canal nu va fi automata, fiind necesar o cerere pe forum.In cazul în care dețineți un canal de tip Server.cstineretului.ro // este interzis sa puneți parola. Puteți pune pe sub-canalele aferente precum STAFF ONLY ( Aceasta regula a fost implementata întrucât acest tip de canale sunt puse în rubrica "Servere Publice" ) // In caz contrar parola va fi eliminata de catre un Administrator/Super-Moderator sau Moderator, in caz de insistenta canalul va fi sters fara o notificare in prealabil.
 
 
Canale Temporare
 
Informații referitor la cum se crează un canal permanent cât și regulamentul acestuia.
Admin pe Canal va fi primit automat odata cu crearea unui nou canal Temporar.
Acest tip de canal nu trebuie sa includa cuvinte jignitoare, ofensatorii. [ In caz contrar canalul va fi sters, in caz de insistenta se risca un ban intre 30min - 1ora ].
 
Reclamații
 
Informații referitor la cum se creaza o reclamație, și în ce parametrii.
Pentru fiecare reclamație se va face un nou thread aici, in conținut sa fie precizat numele reclamatului.
Orice reclamație nou deschisa trebuie sa aibă o dovada (înregistrare sunet sau screenshot) pentru constatare, in caz contrar reclamatia va fi declarata 'Invalida'.
In fiecare reclamație nou deschisa, postează doar: Cel ce reclama / Cel învinuit si Administratia CsTineretului.Ro . In caz contrar veți fi sancționați cu 30 puncte pentru post-hunt.
Reclamațiile pentru BAN nu vor fi făcute în cazul în care durata banului nu depășește o ora, în caz contrar reclamația va fi invalida.
 
Nota: Toate reclamațiile de tip: 'M-a înjurat pe privat/poke' sau 'Mi-a dat interdicție/cenzura sau kick' vor fi catalogate a fi 'Invalide' 
-
 
 
- Sanctionari -
 
Reclama catre o alta comunitate/ori alt server ce nu apartine comunitatii. - Banul maxim alocat grupei Administrative.
Injurii/Jigniri pe un canal public ori privat - Maximum 72 ore. [Depinde de gravitate.]
Injurii Administrative [La alegerea membrului administrativ]
Evitarea banului, interdictiei ori cenzurei - Maximum 72 ore.
Mutarea pe canal si banarea imediata folosind gradul de "Fondator pe acest Canal" [Se aplica si Adminului] - Minimum 30 minute.
Abuzarea de PREMIUM prin a intra pe unul sau mai multe canale folosind funcția de 'ignorare parola la canale' este sancționată cu revocarea permisiei pe termen nedeterminat.
Alte sanctiuni nespecificate - Maximum 3 zile.
Proxy - Ban Permanent.
 
 
- Sanctionari Administrative -
 
In cazul în care, un membru administrativ al comunității încalcă regulamentul, se va decide o penalizare/sancționare variabila în funcție de votul din camera administrativa. 
Se mai adauga si faptul ca, depinde de gravitatea motivului de sancțiune, se va revoca gradul temporar existent pana când se va lua o decizie finala în camera administrativa.
 
 
 
[align=center]In ceea ce priveste prezentul regulament:
Orice modificare în prezentul regulament va fi specificata AICI, in momentul sau dupa aplicarea acestuia. Ulterior in cazul in care regula noua implementata/modificata afecteaza si utilizatorii TeamSpeak-ului, atunci se va trimite pe tot TS-ul un mesaj prin care va notifica acest aspect.
 
 
Cu stima si respect
Administratia CsTineretului.Ro

  • malyki likes this

>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users