Jump to content

Welcome to CsTineretului.Ro @ Since 2016 !
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Call of Duty Ghosts


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
OFFLINE   CreaTioN

CreaTioN

  Founders

 • 2,267 posts
 • Gender:Male
 • LocationTineretului
 • Joc preferat:CS 1.6
 • Detinator Server CS:da
Call of Duty: Ghosts este un joc de tipul first-person shooter publicat de Activision în anul 2013 și este al zecelea joc din seria Call of Duty. A fost lansat pe data de 5 noiembrie 2013 pentru Microsoft Windows , Sony Playstation 3 , Xbox 360 și Wii U și pe consolele next gen (Xbox : One și Playstation 4) odată cu lansarea acestora.
 
Personajul principal este Logan Walker, fiul militarului Elias Walker. De-a lungul povestii, Logan este insotit in principal de fratele sau, Hesh si de ciobanescul german, Riley. Antagonistul povestii este Gabriel Rorke, un fost coleg al capitanului Elias Walker. Alte personaje importante care apar in poveste sunt : Keegan Russ, Thomas Merrick si Alex Johnson (poreclit Ajax).
 
Evenimentele au loc in anul 2017, cand o grupare terorista supranumita "The federation" foloseste satelitii armatei americane pentru a distruge anumite orase de pe coasta de vest a Statelor Unite, printre care si orasul San Diego, unde se afla familia Walker. Cei doi frati impreuna cu tatal lor scapa si parasesc orasul de urgenta.
 
In decursul a 10 ani, The federation s-a luptat cu armata americana, din care mai nou faceau parte si Logan si Hesh. Dupa ce s-au intors dintr-o misiune, tatal lor a considerat ca sunt pregatiti sa se alature unitatii de elita Ghosts, al carei conducator era chiar el. Tatal lor le povesteste despre fostul conducator, Gabriel Rorke, care a fost lasat sa moara de catre Elias pentru a salva restul echipei si acum cauta sa se razbune pe Ghosts. Restul povestii cuprinde incercarea echipei Ghosts formata din Logan, Hesh, Merrik, Keegan, Ajax (decedat) si Riley de a il opri pe Rorke. Ei reusesc sa il captureze dar Federatia le ataca avionul pentru a il salva, cauzant prabusirea acestuia in Jungla Amazoniana. Armata americana ataca baza din Chile, unde se ascunde Rorke iar Hesh si Logan se lupta cu el pentru a il ucide. Dupa ce Logan il impusca in piept, cei doi parasesc scena, Hesh fiind grav ranit. Asteptand sa fie dusi inapoi la baza, cei doi sunt atacati de Rorke care il rapeste pe Logan si il inchide, fortandu-l sa i se alature in lupta impotriva americanilor. Dupa un an in 2018 se descopera la noi in Romania ca evenimentele sunt cele din advanced warfare adica : Hesh = Will Logan=Michell Rorke= Irons
Call_of_duty_ghosts_box_art.jpg

 • malyki and MichaelMeeni like this

>CreaTioN  <-- 2wlwrdd.gif--> SPAMERI !

b_350_20_2F2D2D_2F2D2D_88B5D8_2F2D2D.png
 

#2
OFFLINE   Rafaelabody

Rafaelabody

  Newbie

 • 4 posts
 • Gender:Male
 • Joc preferat:FIFA
Absolutely with you it agree. I think, what is it excellent idea.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users